Blog Archive

Ετικέτες

5Χ5 (1) 7X7 (1) Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ. (2) Α' ΕΣΚΑΣΕ (61) Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (113) ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ (19) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (11) ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (1) ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ (2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (5) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (4) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (119) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (1) Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (72) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (5) ΒΟΛΕΙ (16) ΒΟΛΛΕΙ (2) ΓΑΛΑΞΙΔΙ (5) ΓΕΝΙΚΑ (47) ΓΗΠΕΔΟ (11) ΓΣ ΙΤΕΑΣ (28) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (5) Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (13) ΕΘΝΙΚΗ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (9) ΕΠΟ (3) ΕΠΣ (19) ΕΣΚΑΣΕ (3) ΕΥΧΕΣ (6) ΗΣΑΙΑΣ (1) ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (10) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΙΤΕΑ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (6) ΚΥΠΕΛΛΟ (37) ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (1) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (11) ΜΠΑΡΑΖ (27) ΜΠΑΣΚΕΤ (95) Ν.Ο. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ (5) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ (19) ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ (2) ΟΙΑΝΘΗ (4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ (3) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ (1) ΠΑΙΔΙΚΟ (7) ΠΑΜΜΑΧΟΙ (5) ΠΑΡΑΞΕΝΑ (3) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (12) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (287) ΠΟΛΙΤΕΙΑ (4) ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (1) ΠΡΟΣΩΠΑ (28) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (224) ΠΣΙΤ (6) Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (1) ΣΚΑΚΙ (1) ΣΤΙΒΟΣ (1) ΤΕΝΝΙΣ (2) ΤΟΥΡΝΟΥΑ (28) ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (8) ΦΩΚΙΔΑ 2000 (9) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (5) Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (1) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ (1) FLASH BACK (8) GRAND PRIX (2) HIGHLIGHTS (9) KRISSAIOS (4) PYTHIA CUP (4) SUPER CUP (3) TAE KWON DO (29)

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο
iteasports@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012
tasiadis Το ακόμα καλύτερο; Ανακαλύψαμε τον Σιδέρη Τασιάδη και έχουμε να ασχολούμαστε. Γραπτός και ηλεκτρονικός Τύπος, ιδιαίτερα ο δεύτερος με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στο θέμα. Από την μία το παιδί που αδίκησε η Ελλάδα, που δεν αξιοποίησε το ταλέντο του στο κανόε καγιάκ, από την άλλη ο προδότης που προτίμησε να τραγουδάει το «deutschland uber alles» από το «ιτιά, ιτιά λουλουδιασμένη».
"Να χειροκροτήσουμε ένα αυθεντικό Έλληνα"
Οι δηλώσεις του Έλληνα αθλητή, πολιτογραφημένος Γερμανός διότι δεν είναι ομογενής καθώς έζησε τα περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν αρκούντως διαφωτιστικές και αποκαλυπτικές: φιλες και φίλοι του contra.gr  ας σηκωθούμε όλοι όρθιοι για να χειροκροτήσουμε έναν αυθεντικό Έλληνα. Τον τελευταίο Έλληνα. Πιο Έλληνας, με γνώμονα τα τελευταία 30 χρόνια, δεν γίνεται.
Η δήλωσή του: «Τον Σεπτέμβριο θα διοριστώ και επισήμως στην Αστυνομία και όταν με το καλό σταματήσω τους αγώνες, ξέρω ότι θα έχω μια σταθερή δουλειά. Αυτή την ασφάλεια μου προσέφεραν οι Γερμανοί. Δεν αισθάνομαι καθόλου Έλληνας και σας εύχομαι να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε», καταδεικνύει ότι είναι περισσότερο Έλληνας από εμάς. Μα, καλέ μας Σιδέρη, δεν υπάρχει πιο ελληνική προσέγγιση από αυτή: σου βρήκαν δουλειά το δημόσιο και εσύ τραβάς κουπί γι αυτούς σε όλη σου την ζωή. Το όνειρό σου, το όνειρο πολλών εξ υμών για χρόνια, μία θέση στο δημόσιο έγινε πραγματικότητα. Χωροφύλακας, αγροφύλακας, δημόσιο. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει ο μισθός στην...deutsce bank.
"Θέλει να μπει στο Δημόσιο!"
Σίγουρα ο Σιδέρης Τασιάδης αποτελεί κι ένα σχεδόν ιστορικό πρόσωπο αφού είναι ο τελευταίος Έλληνας που θέλει να μπει στο δημόσιο.
Την ίδια ώρα ένα παιδί που δεν γεννήθηκε στην χώρα μας αλλά τον υιοθετήσαμε και μας υιοθέτησε αφιέρωνε σε όλους συγκινημένος το χάλκινο μετάλλιό του. Δεν ξέρουμε πόσο μας...κόστισε ο Ηλιάδης για να αγαπάει την γαλανόλευκη, φαίνεται όμως λιγότερο «δαπανηρός» από τον Τασιάδη. Για να συναγωνιστούμε το γερμανικό δημόσιο θα έπρεπε να του τάξουμε θέση λιμενάρχη οπότε δεν συμφέρει.
Aufiderzen που λένε και στην καινούργια σου πατρίδα Herr Sideris. Δεν θα σου λείψουμε, δεν θα μας λείψεις.
ΠΗΓΗ:  contra.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ειμουν ελην θα ειμουν φιλελιν.