Blog Archive

Ετικέτες

5Χ5 (1) 7X7 (1) Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ. (2) Α' ΕΣΚΑΣΕ (61) Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (113) ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ (19) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (11) ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (1) ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ (2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (5) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (4) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (119) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (1) Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (72) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (5) ΒΟΛΕΙ (16) ΒΟΛΛΕΙ (2) ΓΑΛΑΞΙΔΙ (5) ΓΕΝΙΚΑ (47) ΓΗΠΕΔΟ (11) ΓΣ ΙΤΕΑΣ (28) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (5) Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (13) ΕΘΝΙΚΗ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (9) ΕΠΟ (3) ΕΠΣ (19) ΕΣΚΑΣΕ (3) ΕΥΧΕΣ (6) ΗΣΑΙΑΣ (1) ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (10) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΙΤΕΑ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (6) ΚΥΠΕΛΛΟ (37) ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (1) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (11) ΜΠΑΡΑΖ (27) ΜΠΑΣΚΕΤ (95) Ν.Ο. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ (5) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ (19) ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ (2) ΟΙΑΝΘΗ (4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ (3) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ (1) ΠΑΙΔΙΚΟ (7) ΠΑΜΜΑΧΟΙ (5) ΠΑΡΑΞΕΝΑ (3) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (12) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (287) ΠΟΛΙΤΕΙΑ (4) ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (1) ΠΡΟΣΩΠΑ (28) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (224) ΠΣΙΤ (6) Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (1) ΣΚΑΚΙ (1) ΣΤΙΒΟΣ (1) ΤΕΝΝΙΣ (2) ΤΟΥΡΝΟΥΑ (28) ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (8) ΦΩΚΙΔΑ 2000 (9) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (5) Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (1) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ (1) FLASH BACK (8) GRAND PRIX (2) HIGHLIGHTS (9) KRISSAIOS (4) PYTHIA CUP (4) SUPER CUP (3) TAE KWON DO (29)

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο
iteasports@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Ναυπακτιακός Αστέρας νικώντας  δύσκολα τον Αστέρα Ιτέας στο παγωμένο Παπαχαραλάμπειο μετά την απρόσμενη εξέλιξη των αγώνων μπαράζ για την ομάδα της Ναυπάκτου, τώρα όμως πρέπει να δείξει χαρακτήρα ώστε να είναι έτοιμος για την νέα χρονιά, όντως είναι πολλά α τρία χρόνια στο Α” τοπικό όπως ακούστηκε από πολλούς στην κερκίδα αλλά για να ξεφύγει από εκεί  πρέπει  πρώτα να δει τι έφταιξε και μέσα από αυτό να ξεκινήσει το σχεδιασμό για  τη νέα χρονιά.Οι αποδοκιμασίες και ο καταλογισμός ευθυνών είναι η εύκολη λύση η ομάδα χρειάζεται ανασύνταξη όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να  καταφέρει να φτάσει εκεί που  της αξίζει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι με τις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, χρειάστηκαν  παραπάνω από δεκαπέντε τελικές προσπάθειες για να καταφέρουν  να πάρουν  την νίκη απέναντι στον Αστέρα Ιτέας που συνεχώς βρισκόταν σε θέση άμυνας.Μέχρι το 40′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέντε ευκαιρίες να ανοίξουν το σκόρ  με κορυφαίες στο 27′ του Ψυχογιού που προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά ο Μελέτης απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια και στο 38′ η διπλή ευκαιρία του Καλαβρουζιώτη που είχε πρωταγωνιστή πάλι τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε σε ακόμη ένα παιχνίδι τον Ναυπακτιακό και σε ανύποπτη φάση ο Παπαδήμας θα »πιάσει» ένα εντυπωσιακό σούτ από πολύ μακριά και θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Αβδρεόπουλου κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

 Στο  δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64′ μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Κουτελιέρη η μπάλα πήγε  »συστημένη»  στο κεφάλι του Σωτηρόπουλου που καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μελέτη. Ο Ναυπακτιακός στη συνέχεια απειλούσε συνεχώς από στημένα και στο 89′ θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουτελιέρη ο Θεοχάρης θα κάνει κεφαλιά πάσα στο Ψυχογιό που από κοντά δεν θα αστοχήσει και θα δώσει την πρώτη εντός έδρας νίκη στα μπαράζ ανόδου.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Τομπάζης Δ.): Ανδρεόπουλος, Ζαϊμης (46′ Καραγιάννης), Καζανάς(92′ Πέκεζ), Ζαχαρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Θανασιός Ν., Θεοχάρης, Κουτελιέρης, Καλαβρουζιώτης, Γλωσσόπουλος(72′ Βρουσάι), Ψυχογιός.
Αστέρας Ιτέας (Λύτρας Ι.): Μελέτης, Μανούσης(72′ Καστρίτης), Τολκούτσης, Μαυροφρύδης, Πέτσας, Hysa Kevin, Κουβέλης, Καστανόπουλος(92′ Χρόνης), Παπαδήμας(60′ Χαρδαλούπας), Βάσος, Κουρελής.
Το φίλμ του αγώνα
3′ Το δυνατό σουτ του Καζανά θα περάσει άουτ.
27′ Ο Καλαβρουζιώτης θα δώσει στον Ψυχογιό, αυτός θα προσπαθήσει να περάσει και τον τερματοφύλακα, αλλά ο Μελέτης θα πέσει εντυπωσιακά και θα αποκρούσει με τα πόδια.
37′ Ο Κουτελιέρης θα εκτελέσει το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη θα περάσει λίγο άουτ.
38′ Ο Γλωσσόπουλος από αριστερά θα δώσει στον Καλαβρουζιώτη, αυτός θα περάσει έναν αμυντικό των φιλοξενούμενων και θα σουτάρει, ο Μελέτης θα αποκρούσει και η μπάλα θα έρθει πάλι στα πόδια του Καλαβρουζιώτη που θα κάνει δεύτερο σουτ, το οποίο θα μπλοκάρει ο Μελέτης.
40′ Δυνατό σουτ του Καλαβρουζιώτη έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει όμως ο Μελέτης στην αριστερή του γωνία.
43′ ΓΚΟΟΛ Ο Παπαδήμας θα «πιάσει» ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή και θα κρεμάσει τον Ανδρεόπουλο.
53′ Το σουτ του Γλωσσόπουλου έξω από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Μελέτης στην δεξιά του γωνία.
63′ Το δυνατό σουτ του Κουτελιέρη θα περάσει ψηλά άουτ.
64′ ΓΚΟΟΛ Ο Κουτελιέρης θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Σωτηρόπουλος με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι θα ισοφαρίσει σε 1-1.
70′ Το φαλτσαριστό σουτ του Καραγιάννη θα φύγει άουτ.
71′ Το ψηλοκρεμαστό σουτ του Χαρδαλούπα θα φύγει λίγο άουτ.
75′ Ο Κουτελιέρης με απ” ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, θα στείλει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μελέτη.
81′ Ο Κουτελιέρης θα εκτελέσει το φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, αλλά η κεφαλιά του Θεοχάρη θα περάσει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μελέτη.
87′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουρελή.
89′ Εκτέλεση  φάουλ του Κουτελιέρη  ο Θεοχάρης θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά και ο Ψυχογιός με δεύτερη κεφαλιά από κοντά θα κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους.
 
Οι δηλώσεις Καστανόπουλου και Λύτρα.