Blog Archive

Ετικέτες

5Χ5 (1) 7X7 (1) Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ. (2) Α' ΕΣΚΑΣΕ (61) Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (113) ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ (19) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (11) ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (1) ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ (2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (5) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (4) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (119) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (1) Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (72) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (5) ΒΟΛΕΙ (16) ΒΟΛΛΕΙ (2) ΓΑΛΑΞΙΔΙ (5) ΓΕΝΙΚΑ (47) ΓΗΠΕΔΟ (11) ΓΣ ΙΤΕΑΣ (28) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (5) Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (13) ΕΘΝΙΚΗ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (9) ΕΠΟ (3) ΕΠΣ (19) ΕΣΚΑΣΕ (3) ΕΥΧΕΣ (6) ΗΣΑΙΑΣ (1) ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (10) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΙΤΕΑ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (6) ΚΥΠΕΛΛΟ (37) ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (1) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (11) ΜΠΑΡΑΖ (27) ΜΠΑΣΚΕΤ (95) Ν.Ο. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ (5) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ (19) ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ (2) ΟΙΑΝΘΗ (4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ (3) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ (1) ΠΑΙΔΙΚΟ (7) ΠΑΜΜΑΧΟΙ (5) ΠΑΡΑΞΕΝΑ (3) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (12) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (287) ΠΟΛΙΤΕΙΑ (4) ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (1) ΠΡΟΣΩΠΑ (28) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (224) ΠΣΙΤ (6) Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (1) ΣΚΑΚΙ (1) ΣΤΙΒΟΣ (1) ΤΕΝΝΙΣ (2) ΤΟΥΡΝΟΥΑ (28) ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (8) ΦΩΚΙΔΑ 2000 (9) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (5) Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (1) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ (1) FLASH BACK (8) GRAND PRIX (2) HIGHLIGHTS (9) KRISSAIOS (4) PYTHIA CUP (4) SUPER CUP (3) TAE KWON DO (29)

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο
iteasports@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Άλλη μία διάκριση για τους μικρούς του Αστέρα Ιτέας. Οι μικροί στο 7 ο τουρνουά Ξενοφάνης αντιμετώπισαν την FC Volendam D2 και την κέρδισαν με σκορ 6 -2. Η FC Volendam αγωνίζεται στην β΄ κατηγορία Ολλανδίας και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει πολλές φορές στην α΄ κατηγορία Ολλανδίας. Αναδημοσιεύουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της FC Volendam D2 το άρθρο τους για το συγκεκριμένο τουρνουά. ( το κείμενο είναι σε ελεύθερη μετάφραση από τα ολλανδικά –πιθανόν να υπάρχουν και κάποια λάθη ).

Την περασμένη εβδομάδα η FC Volendam D2 συμμετείχε σε ένα τουρνουά στην Ελλάδα. Συνολικά αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες. Στην Ελλάδα η θερμοκρασία άγγιξε τους 30 βαθμούς και έτσι δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες να αγωνιστούν με αυτή την ζέστη. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των αγώνων.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια που έγιναν πρωί (10:00 και δεν είχε πολύ ζέστη) η ομάδα κέρδισε με σκορ 3 – 0. Στο τρίτο παιχνίδι δυστυχώς έχασε με 3 – 1. Στο τέταρτο παιχνίδι (με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας) οι παίκτες αγωνίστηκαν με αντιπάλους που ήταν δύο κεφάλια ψηλότεροι. Τα αγόρια της FC Volendam D2 έχασαν με σκορ 6 -2 . Τελικά κατέλαβαν την αξιοσέβαστη τέταρτη θέση και τα παιδία μπορούν να λένε ότι απέκτησαν εμπειρίες από ένα όμορφο και διδακτικό τουρνουά που θα τους ακολουθούν για πολύ καιρό.

http://www.fcvolendam.nl/nieuws/item/fc-volendam-d2-vierde-tijdens-grieks-toernooi/

Τελικός με πολύ σασπένς και για γερά νεύρα ήταν αυτός που έγινε τη Παρασκευή το απόγευμα στο NAFSIKA BEACH για τη κατάκτηση του Κυπέλλου του Τουρνουά 5Χ5 ανάμεσα στους Αδιάφορους και τους Μπάχαλο, με τους πρώτους να παίρνουν το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι. Στη κανονική διάρκεια του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 4-4 με την ομάδα Μπάχαλο-που σημειωτέον ήταν η έκπληξη του Τουρνουά- να βρίσκεται συνέχεια μπροστά στο σκορ και τους Αδιάφορους να ισοφαρίζουν κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, όταν και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. Τελικά ο νικητής αναδείχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί που οι Αδιάφοροι πιο τυχεροί επικράτησαν με σκορ 6-5.
Αδιάφοροι – Μπάχαλο  4-4(κ.α) 6-5 (πεν.)
Αδιάφοροι: Μάτζας, Ταμπάκης, Αλεξανδρής, Αντ. Τοπούζι, Καλέργης(2), Παπακώστας, Λύτρας, Μ. Τοπούζι, Σορώκος(2), Καλύβας.
Μπάχαλο: Μακρής, Λέτζας, Μανούσης, Αλολάρης, Πετσάβας(1), Ζαχαρόπουλος(2), Καστανόπουλος(1).
Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Xenophanes Trophy in DelphiΜε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Xenophanes Trophy in Delphi” που διοργανώθηκε από το Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας) και τον Α.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ 2006, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Φωκίδας. Πάνω από 400 παιδιά αγωνίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών σε μία εκδήλωση που έχει ήδη αποκτήσει διεθνή απήχηση. Τα προηγούμενα χρόνια πέρασαν από τους αγωνιστικούς χώρους μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, ενώ φέτος τίμησαν τη διοργάνωση οι ομάδες Volendam (Ολλανδία) και Tiverija (FYROM).
Τελειώνει σήμερα το Τουρνουά ποδοσφαίρου NAFSIKA BEACH με το τελικό ανάμεσα σε Αδιάφορους-Μπάχαλο. Είναι οι δύο ομάδες που πέρασαν χθες από τους Ημιτελικούς απέναντι στους Κλαρινογαμπρούς και Mean Machine αντίστοιχα, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο μικρό Τελικό.
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 27 Ιουνίου
Αδιάφοροι – Κλαρινογαμπροί 6-3
Αδιάφοροι: Μάτζας, Ταμπάκης(1), Αλεξανδρής, Αντ. Τοπούζι, Καλέργης(3), Παπακώστας, Λύτρας, Μ. Τοπούζι(1), Σορώκος(1), Καλύβας.
Κλαρινογαμπροί: Αλεξανδρής, Κουρελής(1), Καρδαράς, Βάσος(1), Κουβέλης(1), Σκρέκας, Χαρδαλούπας, Λύτρας.
Mean Machine – Μπάχαλο 3-3κ.α. (3-5πεν)
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013
DSCN1606Τελείωσε η 1η φάση του Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 NAFSIKA BEACH και έγιναν γνωστές οι 4 ομάδες που συνεχίζουν στα ημιτελικά του Τουρνουά με στόχο να φτάσουν στο Τελικό της Παρασκευής και να διεκδικήσουν το Κύπελο. Αυτές είναι οι Κλαρινογαμπροί, οι Αδιάφοροι, οι Mean Machine και η ομάδα έκπληξη Μπάχαλο.
Σήμερα θα γίνουν οι 2 Ημιτελικοί μεταξύ των Κλαρινογαμπροί – Αδιάφοροι και Μπάχαλο – Mean Machine.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της 5ης και 6ης αγωνιστικής ημέρας του Τουρνουά, καθώς τη βαθμολογία και το πίνακα με τους σκόρερ.
5η Ημέρα 25 Ιουνίου

Αγαπητοί bikers και φίλοι της BikeNature

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω ειδικών συνθηκών, η εξόρμηση μας στον Παρνασσό που ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 29-30 Ιουνίου, αναβάλλεται.

Αιτία της αναβολής είναι οι αστυνομικές επιχειρήσεις που εξελίσσονται στην περιοχή και έχουν ως στόχο τους τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων δραπετών από τις φυλακές των Τρικάλων.

Δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να διακινδυνέψουμε την ασφάλεια των συμμετεχόντων ούτε φυσικά να δημιουργήσουμε ανησυχία και άγχος στους οικείους τους.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αναβάλλουμε την εξόρμησή μας και ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταφέρουμε να επισκεφτούμε την περιοχή σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας ώστε να απολαύσουμε τόσο το τοπίο όσο και τα αρχαιολογικά αξιοθέατα της διαδρομής.

Φιλικά,

Bike Nature

 

karteria

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013
IMG
Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013
DSCN1606 Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 NAFSIKA BEACH και όλες οι ομάδες δίνουν το καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Ήδη ολοκληρώθηκε η 3η και η 4η αγωνιστική ημέρα και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μέχρι τώρα.
3η Ημέρα 22 Ιουνίου
* The Big One – Κλαρινογαμπροί 6-8
The Big One: Γκέκας, Λίπο(2), Δρίβας(1), Λύτρας(2), , Γκέρκος, Χρόνης, Βλάχος, Καστρίτης(1).
Κλαρινογαμπροί: Αλεξανδρής, Κουρελής(4), Καρδαράς, Βάσος(2), Κουβέλης(1), Σκρέκας, Χαρδαλούπας, Λύτρας(1), Πέτσας.
* Μπάχαλο -Τσακ Νόρις 4-3
Μπάχαλο: Λέτζας, Μανούσης(1), Αλολάρης, Πετσάβας, Ζαχαρόπουλος(2), Μακρής, Καστανόπουλος(1).
Τσακ Νόρις: Γκρούμιτς, Μαργώνης, Τσιπούρας, Τερλίγκας, Σκούτας(1), Μωραΐτης, Βλάχος(2), Πολίτης, Κατσούρης, Τριανταφύλλου, Καριαμπάς.
Σάββατο 22 Ιουνίου 2013
DSCN1592 Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες του Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 NAFSIKA BEACH και εκτός οτι το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ υψηλό με αποτέλεσμα να γίνονται ωραία και αμφίρροπα παιχνίδια, αλλά και η παρουσία πλήθος κόσμου να παρακολουθούν ως θεατές. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα, τη μέχρι τώρα βαθμολογία, καθώς και το αγωνιστικό πρόγραμμα εως και τη Τετάρτη.
1η Ημέρα 20 Ιουνίου
* Mean Machine – Κλαρινογαμπροί 4-7
Mean Machine: Γ. Ιωάννου, Κ. Ιωάννου(1), Ξεπλάτης, Σταματέλλος, Τσάφος(1), Παππάς, Λαγγουράνης, Σπάρος(2), Παπαγεωργίου.
Κλαρινογαμπροί: Αλεξανδρής, Κουρελής(2), Καρδαράς(3), Βάσος(1), Κουβέλης(1), Σκρέκας, Χαρδαλούπας(1), Λύτρας, Πέτσας, Καστρίτης.
* Τσακ Νόρις – Αδιάφοροι 1-4
Τσακ Νόρις: Γκρούμιτς, Μαργώνης, Τσιπούρας, Τερλίγκας, Σκούτας, Μωραΐτης, Βλάχος, Πολίτης, Κατσούρης, Τριανταφύλλου, Καριαμπάς(1).
Αδιάφοροι: Μάτζας, Ταμπάκης, Αλεξανδρής, ΑΝ. Τοπούζι(1), Αν. Καλέργης, Παπακώστας, Λύτρας, Μ. Τοπούζι, Σορώκος(2), Καλύβας(1).

Στο κολυμβητήριο του Φαλήρου και στα πλαίσια των αγώνων ΡΕΣΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2013 έγιναν αγώνες μεταξύ παλαιμάχων κολυμβητών.
Ο παλαίμαχος κολυμβητής του Ν.Ο. Ιτέας Γιακουμής Ιωάννης που συμμετείχε στους αγώνες στην κατηγορία 60-64 ετών κατέλαβε την 1η θέση στα 33 μέτρα υπτίου και την 2η θέση στα 33 μέτρα ελευθέρου .




Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013
Σε εξέλιξη βρίσκεται το 3ο τουρνουά τένις που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου με τους μεγάλους τελικούς των junior στις 17:00 , γυναικών στις 18:00 και ανδρών στις 20:00.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου το τουρνουά διοργανώνεται με τη βοήθεια της S&B , η οποία είναι ιδιοκτήτρια του γηπέδου και την ευγενική υποστήριξη επαγγελματιών της περιοχής (Γιάννης Χλεμπογιάννης - Αφοι Παπαιωάννου - Πέτρος Μπίρης κλπ).
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

gjkwqhqnar4e0b16ba4ce4f Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist (11χρονα) το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα με μεγάλη επιτυχία από την Κυριακή 16 εως την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 200 μικροί αθλητές

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

αγόρια

κορίτσια

19882_373869799385474_462506555_n Η φετινή σκακιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πάνω απ’ όλα ενθουσιασμό και αναμονή για την επόμενη.

Τον πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε πρώτα και κύρια ο προπονητής του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Κακκανάς , τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Χωρίς όμως τη συμμετοχή των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» του σκακιού δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί τίποτα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι μικροί μαθητές – σκακιστές έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το σκάκι.

Ο προπονητής τους καθιέρωσε, μετά τα πρώτα μαθήματα εξοικείωσης με το άθλημα, κάθε μήνα εσωτερικά πρωταθλήματα, στα οποία συμμετείχαν με ενδιαφέρον οι μικροί αθλητές μπαίνοντας στο «κλίμα» των αγώνων. Στο πέρας κάθε εσωτερικού πρωταθλήματος γινόταν απονομές μεταλλείων και διπλωμάτων.

Παραθέτουμε ενδεικτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

www.karteria1.blogspot.gr

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη το Τουρνουά 5Χ5 στο NAFSIKA BEACH με τα παιχνίδια της 1ης φάσης στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο 5Χ5 με φυσικό χλοοτάπητα. Στο Τουρνουά λαμβάνουν μέρος 6 ομάδες, χωρισμένες σε 2 ομίλους, οι οποίες θα παίξουν μονά παιχνίδια και ανάλογα τη βαθμολογική τους κατάταξη στη 1η φάση θα διασταυρωθούν με τις άλλες ομάδες του Β΄ ομίλου στη 2η φάση όπου θα προκύψουν οι 4 καλύτερες ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στο μικρό και μεγάλο τελικό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης φάσης έχει ως εξής:

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

18:30-19:30 Mean Machine – Κλαρινογαμπροί

19:30-20:30 Τσακ-Νόρις – Αδιάφοροι

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

18:30-19:30 Κλαρινογαμπροί – The Big One

19:30-20:30 Αδιάφοροι – Άτεχνοι

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

18:30-19:30 The Big One – Mean Machine

19:30-20:30 Άτεχνοι – Τσακ-Νόρις

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013
Η Περιφέρεια κεντρικής Ελλάδας, ο Δήμος Δελφών και η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. Αμφισσαϊκού 2006 συνδιοργανώνουν το 7ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου νέων «XENOPHANES TROPHY» στην περιοχή των Δελφών υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Φωκίδος και σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS. Η διοργάνωση γνώρισε τεράστια επιτυχία τα τελευταία 6 χρόνια στη Φωκίδα. Μέσα σε αυτή την περίοδο, πέρασαν από τους αγώνες του ομάδες, όπως οι: Arsenal FC Elite Academy, St. Louis Scott Gallagher, Richmond Strikers, Olimpic Tirana 2002, Ολυμπιακός, Ατρόμητος Αθηνών, Πανιώνιος και ομάδες του δικτύου Arsenal Soccer School Ελλάδας και Κύπρου.
Φέτος, στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Xenophantis Trophy, ομάδες όπως οι Volledam FC και Tiveria FC έχουν ήδη δεχτεί πρόσκληση, όπως και αρκετές ακόμη ομάδες από την ελληνική και τη βουλγαρική Super League.
To τουρνουά περιλαμβάνει 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες: U-15 (γεννηθέντες το 1998-99), U-13 (γεννηθέντες το 2000-01) και U-11 (γεννηθέντες το 2002-03 και 2004-2005). To 7ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου «Xenophanis Trophy» θα λάβει χώρα σε 5 γήπεδα διαστάσεων 11x11 στην περιοχή της Φωκίδας.
Τα γήπεδα με φυσικό χορτάρι βρίσκονται στην Άμφισσα και την Ιτέα, ενώ τα γήπεδα με 5ης γενιάς τεχνητό χόρτο βρίσκονται σε Χρυσό και Άμφισσα.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων και η προκήρυξη του τουρνουά.
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013
IMAG0127 Με έκπληξη διαβάσαμε στην τοπική εφημερίδα “Φωκικοί Καιροί” άρθρο συμπολίτη μας ο οποίος κατακρίνει την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου Ιτέας με αστεία επιχειρήματα κατά την γνώμη μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε και εμείς την γνώμη μας και να απαντήσουμε σε αυτό το άρθρο.
1. Είμαστε κλασσικοί γκρινιάρηδες και κατσούφηδες. Γκρινιάζουμε όταν δεν γίνεται κανένα έργο, γκρινιάζουμε και όταν γίνονται έργα. Έτσι για να γίνεται ντόρος.
2. Εάν υπήρχε μία καλύτερη πρόταση θα έπρεπε να ειπωθεί στα αρμόδια όργανα πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία και τα έργα για την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου.
3. Η πόλη μας το είχε ανάγκη αυτό το γήπεδο γιατί ο Αστέρας και η ακαδημία του αναγκάζονταν για τρία έτη να “ξενιτεύονται” στο γήπεδο της Δεσφίνας και του Χρισσού προκειμένου να προπονηθούν και να αγωνιστούν. Αυτό συνεπαγόταν κάποιο σεβαστό κόστος για την ομάδα αλλά και ταλαιπωρία για τους αθλητές και τους μικρούς της ακαδημίας.
4. Η πόλη μας το έχει ανάγκη για να μην χρησιμοποιείται το γήπεδο καθημερινώς και καταστρέφεται ο χλοοτάπητας. Μην ξεχνάμε ότι χρησιμοποιείται και από άλλα σωματεία της πόλης μας και όχι μόνο από τον Αστέρα. Είναι γήπεδο της πόλης και όχι μόνο του Αστέρα.
Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΤΡΊΤΗ, 11 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013


29-30/06 ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BIKENATURE
Το Σαββατοκύριακο 29-30/6 η BIKENATURE θα ταξιδέψει μέχρι τον Παρνασσό. Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουμε απευθύνονται σε αναβάτες κάθε επιπέδου με mountain ή trekking bike . Την 1η μέρα θα απολαύσουμε σε χαλαρούς ρυθμούς τον καταπράσινο Δρυμό Παρνασσού , ενώ την 2η θα κινηθούμε στα χνάρια των προσκυνητών του Μαντείου των Δελφών μέσω του αρχαίου μονοπατιού Κίρρας - Δελφών. H μέρα θα κλείσει με μπανάκι στην παραλία Κίρρας.

Συνοπτικά η εκδρομή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά: από και προς Αθήνα με οχήματα της Bikenature
-Διαμονή: Σε κατασκηνωτικό χώρο
-Διατροφή: 1 δείπνο με ΒΒQ και pasta (Σάββατο βράδυ), πρωινό Κυριακής και σνακ για τις ποδηλατοβόλτες (δεν συμπεριλαμβάνεται τυχόν σνακ - καφέδες κατά την διάρκεια του ταξιδιού από και προς την Αθήνα καθώς και το μεσημεριανό της Κυριακής)
-Support car

Untitled-2 copy Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας,του Δήμου Δελφών στο πλαίσιο του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου και της προσπάθειας προώθησης του αθλητισμού στους νέους γενικότερα και ειδικότερα του ναυταθλητισμού,

διοργανώνει το «Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11 χρόνων 2013» στην πόλη της Ιτέας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.


Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αγώνες θα λάβουν μέρος από 16/06 ημέρα Κυριακή έως 19/06 ημέρα Τετάρτη.

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες σκαφών, να απομακρύνουν τα trailers και τα σκάφη τους που βρίσκονται στο χερσαίο τμήμα της Μαρίνας και εκτός του θαλάσσιου χώρου.Είμαστε βέβαιοι για την άψογη συνεργασία μαζί σας.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Δελφών & Δημοτικής Ενότητας Ιτέας

ΛΑΙΝΗ – ΚΟΛΛΙΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

www.fokidasport.gr

47234ded7135c9728a20f0044ddce280_XL

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει στον αγώνα Ναυπακτιακός Αστέρας – Αστέρας Ιτέας για τα μπαράζ ανόδου και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από την πλευρά του Αστέρα Ιτέας με τα σφυρίγματα του. Στο τέλος του αγώνα οι παράγοντες της ομάδας της Ιτέας ρώτησαν τον παρατηρητή διαιτησίας και μέντορα του από την Λαμία πως θα τον βαθμολογήσει για την απαράδεκτη διαιτησία του και η απάντησή του ήταν : “δεν σας άρεσε;”. Όταν λοιπόν προκαλεί με την συμπεριφορά του και δεν τιμωρείται είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να προκληθούν φαινόμενα βίας. Η βία στον αθλητισμό ( και όχι μόνο) είναι αυτονόητο ότι καταδικάζεται από όλους αλλά θα πρέπει να υπάρξει κάποια μέριμνα για να καταπολεμηθούν οι αιτίες που την προκαλούν και όχι να αρκούμαστε απλώς σε ποινές και σε πρόστιμα στις ομάδες κάθε φορά που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα. Το μόνο που καταφέρνουμε με αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης της βίας είναι η διαιώνιση αυτών των φαινομένων.

Παραθέτουμε την ανάρτηση του www.patragoal.gr για το γεγονός στον αγώνα Ίκαρος Λακκόπετρας – Καλάβρυτα.

Τραγελαφικά πράγματα στον χώρο του Αχαϊκού ποδοσφαίρου. Με τη λήξη του αγώνα Ίκαρος Λακκόπετρας - Καλάβρυτα που έληξε 0-0 στο «Α. Κάνιστρας», ο διαιτητής του αγώνα Γιάννης Καλύβας δέχθηκε χτύπημα από παίκτη των φιλοξενούμενων έχασε τις αισθήσεις του και με απότομη πτώση του γύρισε η γλώσσα!

Τελικά έπειτα από επέμβαση του γιατρού του αγώνα ο Καλύβας συνήλθε και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Πλέον, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι της διαιτησίας που βλέπουν ένα ακόμη περιστατικό βίας να λαμβάνει χώρα στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

O ποδοσφαιριστής της ομάδας των Καλαβρύτων μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ασθενοφόρο άργησε 12 ολόκληρα λεπτά…

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

DSC01742 Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Αστέρα στο παιδικό πρωτάθλημα. Οι μικροί του Αστέρα Ιτέας νίκησαν εκτός έδρας τους μικρούς του Ησαΐα Δεσφίνας με σκορ 1 – 2. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν από 9 – 11 χρονών. Τα γκολ για τον Αστέρα Ιτέας σημείωσε ο Καρανάσος.

Καρανάσος , Αρβανιτάς, Χλεμπογιάννης, Σανούδος, Διαβολής, Διαβολής, Παγώνης, Μαναίος, Κούκιος, Σουλιτζής, Μανανάς, Αναγνωστάκος, Παπαδόπουλος, Ανοκέ.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013
Τον αποκαλούσαν "γιο του διαβόλου", αλλά ο Θεός τον επέλεξε να τον πάρει κοντά του πολύ νωρίς... Μόλις στα 29 του χρόνια. Ήταν 7 Ιουνίου 1993 όταν μία νταλίκα σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας έκοβε άδοξα το νήμα της ζωής του Ντράζεν Πέτροβιτς. (videos)

Drazen Petrovic the best από Tuss05
Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1964 στο Σίμπενικ της Κροατίας και στα 15 του χρόνια υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μπάσκετ της γενέτειράς του. Το τεράστιο ταλέντο του δεν άργησε να γίνει αισθητό (έπαιξε σε δύο διαδοχικούς τελικούς του Κυπέλλου Κόρατς το 1982 και 1983) και τέσσερα χρόνια αργότερα μετακόμισε στη μεγάλη ομάδα της Τσιμπόνα.
Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

2012-01-19 asteras - eypalio (8) Την Κυριακή ο Αστέρας Ιτέας έδωσε τον τελευταίο επίσημο αγώνα για την φετινή χρονιά. Μια χρονιά που κρίνεται επιτυχημένη καθώς η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια ΕΠΣ Φωκίδας, υπήρξε φιναλίστ κυπέλλου και στάθηκε με αξιοπρέπεια στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην νέα Γ΄ εθνική. Το φίλαθλο κοινό της Ιτέας βλέποντας αυτή την πορεία της ομάδας έχει απαιτήσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις της ομάδας. Επιπλέον κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ασχοληθούν έμπρακτα με τα διοικητικά της ομάδας. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχοντας κατά νου όλα αυτά και τις απαιτήσεις του κόσμου, με το πέρας των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας ξεκίνησαν αμέσως το σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αγαπάμε την Μουσική.

Αγαπάμε το Καλοκαίρι.

Αγαπάμε την Θάλασσα.

Μα πάνω απ’ όλα, αγαπάμε τον τόπο μας.

Το διήμερο 2 - 3 Αυγούστου 2013, να βρεθούμε όλοι μας, στην παραλία, δίπλα απ’ το ποτάμι, από το απόγευμα μέχρι όποια ώρα μας πάρει και να ακούσουμε ζωντανή μουσική και Dj.…

Φροντίζουμε να ναι όλα ωραία όπως και πέρυσι και να συνεχίσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο ένα Φεστιβάλ, που σκοπός του θα είναι, κάθε χρόνο να μαζεύει όλες τις νεανικές δραστηριότητες της περιοχής και όχι μόνον.

Ραντεβού λοιπόν, 2+3 Αυγούστου, στην παραλία του Άϊ-Γιάννη στη Κίρρα και δίπλα στο ποτάμι.

http://diplastopotami.blogspot.gr/

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Ναυπακτιακός Αστέρας νικώντας  δύσκολα τον Αστέρα Ιτέας στο παγωμένο Παπαχαραλάμπειο μετά την απρόσμενη εξέλιξη των αγώνων μπαράζ για την ομάδα της Ναυπάκτου, τώρα όμως πρέπει να δείξει χαρακτήρα ώστε να είναι έτοιμος για την νέα χρονιά, όντως είναι πολλά α τρία χρόνια στο Α” τοπικό όπως ακούστηκε από πολλούς στην κερκίδα αλλά για να ξεφύγει από εκεί  πρέπει  πρώτα να δει τι έφταιξε και μέσα από αυτό να ξεκινήσει το σχεδιασμό για  τη νέα χρονιά.Οι αποδοκιμασίες και ο καταλογισμός ευθυνών είναι η εύκολη λύση η ομάδα χρειάζεται ανασύνταξη όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να  καταφέρει να φτάσει εκεί που  της αξίζει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι με τις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, χρειάστηκαν  παραπάνω από δεκαπέντε τελικές προσπάθειες για να καταφέρουν  να πάρουν  την νίκη απέναντι στον Αστέρα Ιτέας που συνεχώς βρισκόταν σε θέση άμυνας.Μέχρι το 40′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέντε ευκαιρίες να ανοίξουν το σκόρ  με κορυφαίες στο 27′ του Ψυχογιού που προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά ο Μελέτης απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια και στο 38′ η διπλή ευκαιρία του Καλαβρουζιώτη που είχε πρωταγωνιστή πάλι τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε σε ακόμη ένα παιχνίδι τον Ναυπακτιακό και σε ανύποπτη φάση ο Παπαδήμας θα »πιάσει» ένα εντυπωσιακό σούτ από πολύ μακριά και θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Αβδρεόπουλου κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ξεκινά το 3ο open τουρνουά αντισφαίρισης στην Ιτέα, 10 με 29 Ιουνίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, δείτε το video που ακολουθεί.

karteria